marți, 20 ianuarie 2015

Enciclopedia Spatiul (editura Rao)

   
   
   Inca de cand mi-am propus sa fac cu Raducu lectii despre sistemul solar am pus ochii pe enciclopedia Spatiul de la editura Rao. Noi mai avem si enciclopedia Insecte si paianjeni de la aceeasi editura si ne-a placut mult, astfel, cu ocazia unor reduceri am achizitionat-o.

     Este o enciclopedie completa, cu foarte multe informatii, care se adreseaza atat copiilor mai mici, dar mai ales celor mai mari. Numeroasele ilustratii il ajuta pe Radu sa inteleaga limbajul greoi pentru varsta lui si ii starnesc curiozitatea. In zilele cand am discutat despre planete am citit de aici si faptul ca fiecare planeta este prezentata cu o poza reala, facuta cu tehnologii de ultima ora, parca te trimite virtual in acel loc. A inteles foarte multe lucruri numai uitandu-se pe poze, am discutat mult pornind de la ele, eu citeam si ii explicam pe intelesul lui.








     Dupa parerea mea este o enciclopedie completa care ne va ajuta mult timp de acum inainte sa deslusim misterele Cosmosului. Poate fi achizitionata de pe libris.ro (transport gratuit) sau de pe elefant.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...