miercuri, 1 ianuarie 2014

Aventurile unui pirat (cartea nr. 4)

Din motive de sănatate, dar şi de bebitză mică, am rămas acasă în noaptea de Revelion. În timp ce Răducu dormea (avea de gând să stea treaz toată noaptea :)) )am primit coletul cu o carte pe care o comandasem înainte de Crăciun. Este vorba despre Insula piraţilor scrisă de Tisha Hamilton şi ilustrată de Kristina Stephenson, de la editura Aramis. Se poate comanda de aici .
Este o carte cu o cutie ataşată în care se găsesc: o pălărie de pirat, o sabie de jucărie care scoate nişte sunete nemaipomenite, o apărătoare rotundă pentru ochi şi un bănuţ auriu, care este de fapt comoara. Este povestea unui băieţel care pleacă împreună cu tatăl său cu barca spre o insulă mică care se numeşte Insula Piraţilor. Acolo vor avea parte de aventuri şi vor căuta comoara.
Imediat tati s-a gandit la o aventură pentru Răducu când se va trezi.
S-a apucat de facut o hartă şi indicii pe care le-a plasat în casă. Daca mergea imprimanta le-am fi scos frumoase de pe net, dar în lipsa ei ne-am bazat pe talentul lui tati :)
Ne-am costumat şi am pornit în aventură:

Primul indiciu:

Al 2-lea indiciu:

Al 3-lea indiciu:



Al 4-lea indiciu:
Şi a gasit harta comorii:



A identificat şi locul de pe hartă unde este ascunsă comoara (sub măsuţa din camera lui):
Şi a gasit comoara:

Ce aventură! Se chinuia chiar să descifreze ce scrie pe indicii (ştie toate literele mari de tipar), în condiţiile în care refuză sa înveţe să citească pe motiv că o să înveţe la şcoală :)) (aşa i-au spus lui copiii mai mari :))....că cititul este pentru şcoală).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...